Linda winnaar Zorgtalent 2018

Mijn naam is Linda, ik ben 25 jaar oud en afgelopen zomer heb ik de master Health Care Management afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Toen ik mijn scriptie aan het schrijven was en de laatste vakken van de studie volgde, stuitte ik per toeval op het Zorgtalent.

Op de dag van het Zorgtalent reisde ik af naar het Alexander Monro ziekenhuis te Bilthoven waar het Zorgtalent plaatsvond. Tijdens deze dag hebben we hier een rondleiding gehad, diverse casussen gedaan en veel consultants informeel kunnen spreken over de werkzaamheden in de zorg. Toen ik aan het einde van deze leuke en leerzame dag hoorde dat ik tot het Zorgtalent was verkozen, was ik erg verrast. Van te voren had ik echt niet verwacht dat ik aan het einde van de dag ineens een baan als junior consultant bij Careffect rijker zou zijn!

Voordat ik aan de slag ging als consultant bij Careffect, kreeg ik de ruimte om mijn studie af te ronden en lang op vakantie te gaan. Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden aan de slag bij Careffect en in de tussentijd heb ik al aan drie verschillende projecten gewerkt, in drie verschillende zorginstellingen en in drie verschillende rollen. Ik heb ondersteuning geboden aan zorgprofessionals tijdens de overgang naar een nieuw EPD, ik heb dossiers geanalyseerd op rechtmatige declaraties en op dit moment leid ik een project waarin de caseload van behandelaren kritisch wordt geanalyseerd.
Het Zorgtalent heeft ervoor gezorgd dat ik direct bij Careffect aan de slag kon en nu al in een korte periode veel ervaring heb opgedaan. De deelnemers voor aankomend jaar wil ik adviseren om jezelf open te stellen voor alle informatie die op je af komt en vooral te doen wat jij denkt dat goed is. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!

Meer informatie zorgtalent

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet