Laura: winnaar Zorgtalent 2015

Ik ben Laura, 23 jaar en ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heb ik Beleid en Management in de Gezondheidszorg gestudeerd en daarna mijn master Health Economics afgerond. Tijdens mijn studie heb ik in een heel leuk huis met tien meiden in Kralingen gewoond.

Een talentenjacht is voor mij een ideale manier om een bedrijf, de werkzaamheden, de collega’s en de sfeer te leren kennen. Toen ik net begonnen was aan mijn master en het Zorgtalent voorbij kwam, heb ik mij daarom direct opgegeven! Op de dag dat ik deelnam aan het Zorgtalent was ik nog niet bezig met het traineeship dat ik deze dag mogelijk kon winnen, aangezien ik nog midden in mijn master zat. Ik was erg verrast dat ik aan het einde van de dag plotseling met het traineeship naar huis ging. Gelukkig kreeg ik de ruimte om eerst mijn master af te maken, voordat ik aan de slag ging als trainee bij Careffect. Nu (een aantal maanden later) werk ik aan een uitdagend project in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Ik ondersteun de afdeling Zorgadministratie op allerlei gebieden. De overgang op een nieuw Elektronische Patiënten Dossier, de jaarlijkse controles van de accountant en zorgverzekeraar en de dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat er genoeg te doen is.

Als ik terugkijk op het Zorgtalent was het een intensieve maar leerzame dag, met twee uitdagende casussen! De kandidaten van het Zorgtalent 2017 wil ik graag het volgende advies meegeven: breng je out-of-the-box ideeën mee om de casussen succesvol te volbrengen. Wie weet ga jij dan wel met het traineeship naar huis en word jij onze nieuwe collega!

Meer informatie zorgtalent

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet