Laura: deelnemer Zorgtalent 2019

Mijn naam is Laura, 26 jaar en vorig jaar heb ik de master Brain and Cognitive Sciences afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Nadat ik mijn scriptie had ingeleverd, ben ik op zoek gegaan naar een baan in de zorgsector en hoorde ik over het Zorgtalent. Ik was meteen enthousiast en heb mij aangemeld!

Tijdens het Zorgtalent hebben we een rondleiding gekregen door het Rijnstate Ziekenhuis en vervolgens konden we aan de slag met een groepscasus. Na een aantal interessante presentaties mocht ik ook een individuele casus presenteren. Verder was er de mogelijkheid om een professionele LinkedIn foto te laten maken en op het einde van de dag was er een netwerkborrel. Gedurende de dag heb ik veel consultants kunnen spreken over hun ervaringen bij Careffect en het werk als consultant. Deze leuke dag zorgde ervoor dat ik een goed beeld heb gekregen van het werken bij Careffect.

Na het Zorgtalent was ik zo enthousiast geworden dat ik gesolliciteerd heb en ik kon al snel aan de slag als consultant bij Careffect. Inmiddels heb ik al verschillende opdrachten gedaan op de zorgadministratie van diverse ziekenhuizen. Momenteel ondersteun ik de zorgadministratie van het IJsselland Ziekenhuis op allerlei gebieden, waaronder rechtmatige registratie, de overgang naar Horizontaal Toezicht en jaarlijkse controles van de accountant en zorgverzekeraar.

Het Zorgtalent heeft ervoor gezorgd dat ik kennis kon maken met het werk als consultant in de zorg en vooral met Careffect als bedrijf. Nu werk ik al aantal maanden met plezier bij Careffect en mag ik samen met collega’s het Zorgtalent 2020 organiseren. De deelnemers voor aankomend jaar wil ik adviseren om veel vragen te stellen en vooral te ervaren hoe je de werkzaamheden en het bedrijf vindt. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!

Meer informatie zorgtalent

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet