Zorgtalent 2020

UPDATE:
In verband met het coronavirus hebben we helaas besloten het Zorgtalent in 2020 niet door te laten gaan. Vanwege de maatregelen kunnen we deze dag niet organiseren zoals we graag zouden willen. In 2021 hopen we een nieuwe editie van het Zorgtalent neer te kunnen zetten samen met het Alexander Monro Ziekenhuis. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit communiceren via onze website en LinkedIn pagina. Hopelijk tot volgend jaar! 

Dit jaar organiseert Careffect alweer de zevende editie van het Zorgtalent! Een inhousedag speciaal voor studenten met interesse in de gezondheidszorg. Dit jaar wordt de dag georganiseerd in samenwerking met het Alexander Monro Ziekenhuis, een gespecialiseerd ziekenhuis op het gebied van borstkanker en borstaandoeningen. Het Zorgtalent 2020 is de uitgelezen kans om binnen te kijken in het Alexander Monro Ziekenhuis en daarnaast om Careffect te leren kennen. Tijdens deze dag zul je meer leren over de werkzaamheden van een consultant in de zorg. De dag start met een rondleiding door het ziekenhuis en er zullen verschillende presentaties gegeven worden door medewerkers vanuit het ziekenhuis en consultants van Careffect. Hierna zal je aan de slag gaan met echte casussen uit de zorg. De student die aan het einde van de dag de beste casus presenteert, mag zich het Zorgtalent 2020 noemen. Win jij het Zorgtalent 2020, dan staat de deur voor je open om aan de slag te gaan als consultant bij Careffect!

Ben je geïnteresseerd in het werken als consultant in de zorgsector én lijkt het je leuk om bij te dragen aan oplossingen voor actuele casuïstiek die wordt ervaren in het Alexander Monro Ziekenhuis, dan is het Zorgtalent iets voor jou! 

 

Hugo Cijsouw CareffectWord jij het Zorgtalent van 2020 en kom je bij ons werken?
Hugo Cijsouw Directeur, Careffect

 

 
© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet