Zorgtalent 2019

Op vrijdag 7 juni 2019 organiseert Careffect de 6e editie van het Zorgtalent! Een inhousedag speciaal voor studenten met interesse in de gezondheidzorg. Dit jaar wordt de dag georganiseerd in samenwerking met Rijnstate en het evenement vindt plaats op locatie Rijnstate Arnhem. Het Zorgtalent 2019 is de uitgelezen kans om Careffect, Rijnstate, de werkzaamheden, de cultuur en de mensen te leren kennen. Je gaat met casussen aan de slag en de student die aan het einde van de dag de beste casus presenteert mag zich het Zorgtalent 2019 noemen. Win jij het Zorgtalent 2019, dan staat de deur voor je open om aan de slag te gaan als Consultant bij Careffect!

Ben je geïnteresseerd in het werken als consultant in de zorgsector én lijkt het je leuk om bij te dragen aan oplossingen voor actuele casuïstiek die worden ervaren in het Rijnstate ziekenhuis? Schrijf je dan voor 14 mei in voor het Zorgtalent 2019.

De voorwaarden voor deelname:

  • Je bent een 3e jaars bachelorstudent, masterstudent of net afgestudeerd.
  • Je hebt interesse in het werken als consultant in de zorgsector
  • Je bent vrijdag 7 juni 2019 de gehele dag beschikbaar.

De inschrijfdeadline is verstreken. We nemen binnenkort contact op met alle inschrijvingen.

Lukt de inschrijving niet met het opgegeven mailadres? Heb je vragen over de inschrijving of algemene vragen omtrent het Zorgtalent? Mail dan naar zorgtalent@careffect.nl.

 

Hugo Cijsouw CareffectWord jij het Zorgtalent van 2019 en kom je bij ons werken?
Hugo Cijsouw Directeur, Careffect

Deelnemende studieverenigingen

 
© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet