Zorgtalent 2020

UPDATE:
In verband met het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt het Zorgtalent, wat plaats zou vinden op 5 juni a.s., te verzetten. Wij zijn nog steeds van plan samen met het Alexander Monro Ziekenhuis een mooie dag neer te zetten, en zoeken naar een nieuwe geschikte datum later in het jaar. Zodra deze bekend is zullen wij dit communiceren via onze website en LinkedIn pagina. De inschrijvingen zijn voor nu tijdelijk gesloten, en zullen weer open gaan zodra er meer bekend is. We hopen jullie later dit jaar alsnog te mogen verwelkomen!

 

Dit jaar organiseert Careffect alweer de zevende editie van het Zorgtalent! Een inhousedag speciaal voor studenten met interesse in de gezondheidszorg. Dit jaar wordt de dag georganiseerd in samenwerking met het Alexander Monro Ziekenhuis, een gespecialiseerd ziekenhuis op het gebied van borstkanker en borstaandoeningen. Het Zorgtalent 2020 is de uitgelezen kans om binnen te kijken in het Alexander Monro Ziekenhuis en daarnaast om Careffect te leren kennen. Tijdens deze dag zul je meer leren over de werkzaamheden van een consultant in de zorg. De dag start met een rondleiding door het ziekenhuis en er zullen verschillende presentaties gegeven worden door medewerkers vanuit het ziekenhuis en consultants van Careffect. Hierna zal je aan de slag gaan met echte casussen uit de zorg. De student die aan het einde van de dag de beste casus presenteert, mag zich het Zorgtalent 2020 noemen. Win jij het Zorgtalent 2020, dan staat de deur voor je open om aan de slag te gaan als consultant bij Careffect!

Ben je geïnteresseerd in het werken als consultant in de zorgsector én lijkt het je leuk om bij te dragen aan oplossingen voor actuele casuïstiek die wordt ervaren in het Alexander Monro Ziekenhuis, dan is het Zorgtalent iets voor jou! De inschrijvingen gaan later dit jaar open.

 

Hugo Cijsouw CareffectWord jij het Zorgtalent van 2020 en kom je bij ons werken?
Hugo Cijsouw Directeur, Careffect

 

 
© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet