Zorgfacturatie

Het zo effectief mogelijk laten verlopen van uw zorgfacturatie is nog geen eenvoudige taak. Er komt heel wat bij kijken om het hele proces van facturatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij Careffect hebben we dit onderkend en zijn ons bedrijf gestart om zorginstellingen hierbij te helpen. Ziekenhuizen hebben behoefte aan ondersteuning bij het regelen van de zorgfacturatie, wij zorgen ervoor dat deze ondersteuning wordt geleverd. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alle vraagstukken op het gebied van zorgadministratie. Wij zijn een belangrijke partner voor meerdere ziekenhuizen als het op zorgadministratie aankomt.

Facturatie voor zorg

Bij Careffect is ons belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat ziekenhuizen betaalbare en goede zorg aan kunnen bieden. De activiteiten die wij ontplooien zijn er dan ook op gericht om het zorginstellingen mogelijk te maken hun bedrijfsvoering zo effectief mogelijk te laten verlopen. Wij nemen dit graag van u over, zodat u uzelf geheel kunt richten op het verlenen van zorg, per slot van rekening de belangrijkste functie van uw organisatie. Naast facturatie in de zorg kunnen wij uw instelling ook meerdere andere taken uit handen nemen. We hebben het dan bijvoorbeeld ook over functies op het gebied van de bedrijfsvoering.

Meer weten over facturatie voor zorg?

Facturatie in de zorg is een ingewikkeld proces, dat echter wel een stuk eenvoudiger en effectiever kan. Schakel Careffect in om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. We hebben de kennis en ervaring in huis om ook uw instelling op dit gebied perfect te ondersteunen. We streven ernaar om uw zorginstelling de tools te bieden om uw bedrijfsvoering zo soepel mogelijk uit te voeren. Indien u hier meer over wilt weten, dan bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. We gaan dan met u om tafel om te zien wat wij als consultant voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet