Vipp ziekenhuis

Bent u met uw ziekenhuis bezig met de implementatie van VIPP? Dan zult u merken dat hier heel wat bij komt kijken. Met VIPP wordt het voor patienten mogelijk om hun eigen medische gegevens in te zien. Dit vraagt nogal wat werk van zorginstellingen en ziekenhuizen, die ervoor moeten zorgen dat al deze gegevens ook daadwerkelijk beschikbaar komen. Bij Careffect is veel kennis aanwezig op het gebied van VIPP voor ziekenhuis en zorginstelling. Als u dan ook op zoek bent naar informatie of ondersteuning op het gebied van VIPP, dan nodigen wij u van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons.

VIPP voor ziekenhuizen

In uw ziekenhuis VIPP implementeren? Dan staat u heel wat werk te wachten. We raden u aan om daarvoor eens contact op te nemen met Careffect. Wij kunnen u namelijk op heel wat vlakken ondersteuning bieden. We hebben het dan bijvoorbeeld over het opzetten van een projectorganisatie binnen uw ziekenhuis. Een projectorganisatie die weet wat er bij komt kijken om VIPP zo goed mogelijk te implementeren. Maar we helpen ook bij het creeren van bewustzijn en een ondersteunende attitude binnen uw instelling, zowel op bestuurlijk als op operationeel niveau. Ook zorgen wij voor een aanpassing van de werkprocessen binnen uw instelling.

Ziekenhuis en VIPP

VIPP voor ziekenhuizen is een onderwerp dat de gemoederen behoorlijk bezig houdt. Wij helpen u graag om orde op zaken te stellen en aan de slag te gaan met een effectieve implementatie van VIPP. Maar u kunt ons bedrijf ook inschakelen op andere gebieden. Het is onze missie om zorginstellingen dusdanig te ondersteunen dat de zorg zo efficient en betaalbaar mogelijk kan worden aangeboden. Indien u hier meer over wilt weten, dan gaan we graag eens met u in gesprek. U kunt hier altijd even contact met ons over opnemen voor een afspraak.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet