Vipp ggz

Bent u op zoek naar een partner die ervaring heeft op het gebied van VIPP voor GGZ? Een bedrijf dat u kan helpen met het behalen van alle doelen die er aan dit proces gesteld zijn? Dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met Careffect. Bij ons bedrijf is een grote mate van kennis aanwezig over dit onderwerp. We zetten deze kennis graag in om het proces ook bij uw bedrijf op rolletjes te laten verlopen. Wilt u meer weten over GGZ VIPP en wat wij hierbij voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen met uw vragen.

Kennis op het gebied van VIPP

Op het gebied van VIPP voor de GGZ hebben wij alle kennis die nodig is om het proces effectief te laten verlopen. Met VIPP moet het mogelijk worden voor patienten om hun eigen medische gegevens in te zien. Zo is een patient helemaal op de hoogte van de eigen situatie en kan men zich goed voorbereiden op een gesprek met de arts. Dit zorgt wel voor flink wat werk voor een GGZ, ziekenhuis of andere zorginstelling. Alle gegevens moeten namelijk in het systeem worden ingevoerd, zodat deze beschikbaar zijn voor de patient. Maar hoe gaat u als zorginstelling hierbij te werk? Wij kunnen u hierbij helpen.

Meer weten over VIPP voor de GGZ?

We vertellen u graag alles over VIPP GGZ. Ons bedrijf heeft alle kennis die op dit gebied noodzakelijk is. We helpen u graag met het implementeren van een systeem dat het mogelijk maakt om alle informatie inzichtelijk te maken. We zetten hiervoor een projectorganisatie op binnen uw instelling. Hierbij behoort dan ook een implementatie van gedragsverandering bij zowel de patienten als de professionals. Neemt u gewoon eens contact met ons op om alles omtrent VIPP voor GGZ met ons door te nemen.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet