VIPP

VIPP is een implementatieprogramma waarmee patienten toegang krijgen tot hun eigen medische gegevens. Het is een programma dat voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen ingrijpende gevolgen heeft. Het is verplicht voor ziekenhuizen om ook hun eigen patientgegevens inzichtelijk te maken. Maar hoe gaat u daar als zorginstelling bij te werk? Bij Careffect bent u aan het juiste adres voor advies over VIPP. Wij hebben alle kennis in huis om dit proces ook bij uw instelling succesvol te laten verlopen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat er op het gebied van VIPP allemaal nodig is.

Consultancy over VIPP

Het moet voor patienten makkelijker worden om hun eigen medische gegevens in te zien. Met dit doel is VIPP opgezet. Ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen moeten extra stappen zetten om dit mogelijk te maken. Het idee hierachter is dat de patient dan beter is geinformeerd en dat hij of zij zich zodoende goed kan voorbereiden op een gesprek met de behandelend arts. Voor een zorginstelling betekent dit dat er werk verricht moet worden om deze implementatie mogelijk te maken. Maar wat komt hier dan allemaal bij kijken? Wij leggen u hier graag alles over uit.

Op zoek naar advies over VIPP?

Careffect helpt u graag bij opzetten van een projectorganisatie binnen uw eigen instelling. Het behalen van alle gestelde doelen binnen de modules van de VIPP-regeling vragen namelijk een behoorlijke inspanning. Wij helpen u graag met onze consultancy over VIPP, waarmee we ervoor kunnen zorgen dat alles voor u op rolletjes verloopt. Wij zijn bekend met de werkprocessen en zijn actief geweest in het behalen van VIPP-doelstelling binnen ziekenhuizen. Wij zetten deze kennis en ervaring graag in voor uw bedrijf. Neemt u dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet