PGO

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving, ook wel bekend onder de naam PGO, is een manier om het patienten mogelijk te maken hun geschiedenis op gezondheidsgebied in de gaten te houden. Dit is namelijk een online hulpmiddel dat u uw hele leven lang kunt gebruiken. In een PGO staat onder andere informatie over behandelingen, medicatie, onderzoeksuitslagen alsmede inentingen. Het is voor een ziekenhuis belangrijk om deze gegevens zo goed mogelijk in de PGO in te voeren. We raden u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Careffect. Wij hebben namelijk de kennis die nodig is om een goed, gebruiksvriendelijk PGO op te zetten.

Advies voor PGO

Bij Careffect hebben we veel ervaring met het werken met PGO's en andere vormen van informatievoorziening voor patienten. We kunnen u dan ook het best mogelijke advies op dit gebied geven. Neem voor consultancy over PGO dan ook vandaag nog contact op met Careffect. We hebben mensen klaarstaan die graag eens met u om tafel gaan zitten om te bekijken hoe u op effectieve wijze gebruik kunt maken van uw PGO. We kunnen het met u hebben over de implementatie van een PGO, maar ook over het updaten of gebruiken hiervan.

Consultancy voor PGO

Zoekt u advies over PGO voor uw ziekenhuis of zorginstelling? We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. Bij Careffect werken mensen die als geen ander weten hoe het allemaal werkt als het aankomt op het implementeren of bewerken van een PGO. U bent bij wet verplicht om ervoor te zorgen dat alle informatie van uw patienten ook zo goed mogelijk in uw PGO komt te staan. Wij helpen u met ervoor zorgen dat dit gebeurt, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor antwoord op alle andere vragen die u maar kunt hebben.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet