Vacature Senior Consultant (36-40 uur)

Bij Careffect draait het al sinds 2010 primair om goede en betaalbare zorg voor iedereen. Dat is onze missie. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de bedrijfsvoering van organisaties in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich primair focussen op het zorgproces. Bij ons werken consultants die de zorgmarkt en de problematiek aldaar kennen, die goed kunnen luisteren en de behoeften van opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten en dit vanuit persoonlijke betrokkenheid aanpakken.

Wij werken vanuit drie expertises: zorgadministratie, ZIS/EPD en bedrijfsvoering. Deze drie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden om de zorg betaalbaar te houden. Als consultant werk je voornamelijk op locatie in het ziekenhuis, maar ons kantoor is de gezamenlijke thuisbasis. Samen met je collega's werk je aan interne projecten of ontwikkel je nieuwe producten. We bieden voldoende ruimte voor eigen ideeën en vinden een kritische en proactieve werkhouding belangrijk. Op de maandelijkse teamdag is iedereen aanwezig en is er ruimte voor kennissessies, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een Senior Consultant om ons team te versterken. Als Senior Consultant binnen Careffect werk je aan uiteenlopende en afwisselende projecten binnen de gezondheidszorg. Je adviseert onze opdrachtgevers bij vraagstukken met betrekking tot de gewenste strategische ontwikkeling op het gebied van Zorg ICT of DBC-registratie. Je hebt al veel kennis en ervaring opgedaan in de zorgsector op het gebied van ZIS/EPD-implementatie en -optimalisatie, zorgadministratie of financiën & control en procesmanagement. Je bent op zowel strategisch, tactisch, als operationeel niveau een interessante en inspirerende sparringpartner. Je kunt goed schakelen tussen de vraagstukken die op die verschillende niveaus spelen en je weet verbindingen te maken tussen strategische beleidsontwikkeling en het realiseren van duurzame en concrete verbeteringen in de organisatie. Daarnaast ben je intern betrokken bij de strategie en ontwikkeling van Careffect. Als Senior Consultant vertaal je kansen en trends in de markt naar beleid voor de business unit Zorg ICT. Je vindt het leuk om junior collega's te begeleiden in hun ontwikkeling en fungeert als sparringpartner voor het MT.

Wat vragen wij?

Wat doe je?

 

Wat bieden wij?

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar werken@careffect.nl of neem voor meer informatie contact op met Carolien Schutgens-Herraets op 088 - 600 1100.

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet