Vacature Senior Consultant

Bij Careffect draait het al sinds 2010 primair om goede en betaalbare zorg voor iedereen. Dat is onze missie. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de bedrijfsvoering van organisaties in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich primair focussen op het zorgproces. Bij ons werken consultants die de zorgmarkt en de problematiek aldaar kennen, die goed kunnen luisteren en de behoeften van opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten en dit vanuit persoonlijke betrokkenheid aanpakken. Careffect werkt vanuit drie expertises: zorgadministratie, ZIS/EPD en bedrijfsvoering. Deze drie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden om de zorg betaalbaar te houden.

Wij zijn op zoek naar een Senior Consultant om het team te versterken. Als Senior Consultant binnen Careffect werk je aan uiteenlopende en afwisselende projecten binnen de gezondheidszorg. Je adviseert onze opdrachtgevers bij vraagstellingen met betrekking tot de gewenste strategische ontwikkeling en het inrichten van een adequate bedrijfsvoering.

Je hebt al veel kennis en ervaring opgedaan in de zorgsector op het gebied van ZIS/EPD-implementatie en -optimalisatie, zorgadministratie of financiën & control en procesmanagement. Je bent op zowel strategisch, tactisch, als operationeel niveau een interessante en inspirerende sparringpartner. Je kunt goed schakelen tussen de vraagstukken die op die verschillende niveaus spelen en je weet verbindingen te maken tussen strategische beleidsontwikkeling en het realiseren van duurzame en concrete verbeteringen in de organisatie.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Stuur je motivatiebrief met cv naar werken@careffect.nl of neem voor meer informatie contact op met Carolien Schutgens-Herraets op 088 - 600 1100.

© 2019 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet