Vacature Junior Consultant (1,0 FTE)

Careffect ondersteunt (academische) medische centra in organisatorische en bedrijfskundige vraagstukken door haar adviseurs, projectleiders en managers in te zetten op verschillende projecten binnen de zorgsector. Als startende consultant kom je door deze projecten in aanraking met de veelzijdigheid van de zorg en word je voorbereid op de rol van consultant.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Binnen de zorginstellingen ondersteun je in zorgregistratie en -administratie door kennis over wet- en regelgeving en de DBC-systematiek toe te passen binnen de informatiesystemen van ziekenhuizen. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het analyseren van bedrijfs- en organisatieprocessen. Op basis van jouw analyses geef je advies voor het verbeteren van de medische, logistieke, juridische en organisatorische processen.

Ook zal je betrokken zijn bij het geven van trainingen en organiseren van bijeenkomsten om medisch personeel op te leiden. Eveneens verwachten we een bijdrage aan interne projecten, zoals acquisitie en het schrijven van vakinhoudelijke artikelen of blogs.

Wat bieden wij?
Een uitdagende startersfunctie met projecten in een sector die je in contact brengt met verschillende disciplines, geavanceerde techniek en een professionele werkomgeving. De  opdrachten voer je uit bij verschillende ziekenhuizen, waardoor je snel een netwerk opbouwt en een brede maatschappelijke bijdrage levert. Daarnaast zorgen we uiteraard dat alles voor jou geregeld is om succesvol te kunnen zijn bij de opdrachtgevers en bieden wij:

Wie ben jij? 

Ben je geïnteresseerd? Neem direct contact op met Hugo Cijsouw op telefoonnummer 088 - 600 1100 of mail je motivatie met cv naar werken@careffect.nl.

© 2019 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet