Vacature DBC Adviseur (36-40 uur)

Careffect is een jong en dynamisch consultancybureau dat zich richt op de gezondheidszorg. Ons doel is om de bedrijfsvoering van organisaties in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich primair focussen op het zorgproces. Wij leiden consultants op die de zorgmarkt en de problematiek aldaar kennen, die goed kunnen luisteren en de behoeften van opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten en dit vanuit persoonlijke betrokkenheid aanpakken. Wij werken vanuit drie expertises: zorgadministratie, zorg ICT en bedrijfsvoering. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om de zorg betaalbaar te houden.

Als consultant werk je voornamelijk op locatie in het ziekenhuis, maar ons kantoor is de gezamenlijke thuisbasis. Samen met je collega's werk je aan interne projecten of ontwikkel je nieuwe producten. We bieden voldoende ruimte voor eigen ideeën en vinden een kritische en proactieve houding belangrijk. Op de maandelijkse teamdag is iedereen aanwezig en is er ruimte voor kennissessies, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een DBC adviseur om ons team te versterken. Als DBC adviseur ben je expert op gebied van wet- en regelgeving, DBC-registratie en Horizontaal Toezicht. Verder ben je de verbindende factor tussen het primaire proces en de zorgadministratie. Je bent verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige registratie en werkt nauw samen met zorgprofessionals, maar ook andere ondersteunende afdelingen als bijv. AO/IC, ICT, facturatie etc. Je kunt als DBC adviseur zowel bij academische als perifere ziekenhuizen gedetacheerd worden. Je werkt maximaal 32/36 uur op opdracht. De overige uren besteed je aan teamdagen, persoonlijke ontwikkeling en interne projecten binnen Careffect. Vanwege de diversiteit aan opdrachten binnen Careffect kun je snel stappen zetten in je carrière.

Wie ben jij?

Wat doe je?

Wat bieden wij?

Ben jij geïnteresseerd in de vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Carolien Schutgens-Herraets op nummer 088 - 600 1100 of stuur je motivatie met CV naar werken@careffect.nl.

© 2019 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet