Vacature Junior Consultant

Bij Careffect draait het al sinds 2010 primair om goede en betaalbare zorg voor iedereen. Dat is onze missie. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de bedrijfsvoering van organisaties in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich primair focussen op het zorgproces. Bij ons werken consultants die de zorgmarkt en de problematiek aldaar kennen, die goed kunnen luisteren en de behoeften van opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten en dit vanuit persoonlijke betrokkenheid aanpakken.

Wij werken vanuit drie expertises: zorgadministratie, zorg ICT en bedrijfsvoering. Deze drie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden om de zorg betaalbaar te houden. Als consultant werk je voornamelijk op locatie in het ziekenhuis, maar ons kantoor is de gezamenlijke thuisbasis. Samen met je collega's werk je aan interne projecten of ontwikkel je nieuwe producten. We bieden voldoende ruimte voor eigen ideeën en vinden een kritische en proactieve houding belangrijk. Op de maandelijkse teamdag is iedereen aanwezig en is er ruimte voor kennissessies, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een Junior Consultant om ons team te versterken. Als Junior Consultant binnen Careffect werk je aan uiteenlopende projecten binnen de gezondheidszorg. Je ondersteunt zorginstellingen in zorgregistratie en -administratie door kennis over wet- en regelgeving en de DBC-systematiek toe te passen binnen de informatiesystemen van ziekenhuizen. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het analyseren van bedrijfs- en organisatieprocessen. Op basis van jouw analyses geef je advies voor het verbeteren van de medische, logistieke, juridische en organisatorische processen. Ook zal je betrokken zijn bij het geven van trainingen en organiseren van bijeenkomsten om medisch personeel op te leiden

Wie ben jij?

Wat doe je?

Wat bieden wij?

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Carolien Schutgens-Herraets op nummer 088 - 600 1100 of stuur je motivatie met CV naar werken@careffect.nl.

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet