Vacature DBC Consultant (0,9-1 FTE)

Bij Careffect draait het sinds 2010 om goede en betaalbare zorg voor iedereen. Dat is onze missie. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de processen in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich volledig focussen op het zorgproces. Bij ons werken consultants die de zorgmarkt en de problematiek aldaar kennen, die goed kunnen luisteren en de behoeften van opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten en dit vanuit persoonlijke betrokkenheid aanpakken.

Careffect werkt vanuit drie expertises: Zorgadministratie, Zorg ICT en Bedrijfsvoering. Deze drie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden om de zorg betaalbaar te houden. Je gaat opdrachten doen op het gebied van procesoptimalisatie, variërend van registratie tot facturatie van DBC’s, implementatie en optimalisatie van het ZIS/EPD of algemene bedrijfsvoering.

Wat kun je gaan doen als Consultant bij Careffect?

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Neem dan contact op met Hugo Cijsouw (088 - 600 1100) of stuur je motivatie met CV naar werken@careffect.nl.

© 2019 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet