Blog

Careffect

In aanloop naar een nieuw EPD bij de Isala klinieken

Maandenlang voorwerk; de projectdagen zijn geweest, twee integrale testdagen zijn doorlopen, medewerkers worden opgeleid in het gebruik van het systeem, noodprocedures worden herzien, communicatie naar buiten wordt opgesteld en dan is het wachten op het Go-live moment.

Lees meer »

Jeroen Gerrits

Een consultant aan het woord - Jeroen

Als consultant bij Careffect krijg je de mogelijkheid om binnen korte tijd veel verschillende opdrachten uit te voeren. In het afgelopen jaar heb ik in de keuken mogen kijken bij acht ziekenhuizen, met ieder een nieuw vraagstuk om aan te pakken.

Lees meer »

Careffect

Op zoek naar talent?

Heeft u snel extra capaciteit of een frisse blik nodig? Talentz (onderdeel van de Careffect Groep) ondersteunt ziekenhuizen door de inzet van starters en young professionals voor opdrachten op het gebied van ICT, administratie en kwaliteit.

Lees meer »

Careffect

Onboarding voor nieuwe medewerkers

Begin september is team Careffect versterkt met drie nieuwe consultants. Bij Careffect starten onze nieuwe medewerkers met een onboarding periode. In de eerste plaats om het bedrijf, de collega’s, de diversiteit aan opdrachten en de ziekenhuisomgeving te leren kennen. M

Lees meer »

Elisa Timmer

Zorgadministratie: de uitdagingen van DBC-registratie op de PAAZ

De registratie van dbc’s op de Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ) in ChipSoft HiX is complex. De dbc-systematiek in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) verschilt van de systematiek in de medisch-specialistische zorg. O

Lees meer »

© 2019 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet