Careffect

Op zoek naar talent?

Heeft u snel extra capaciteit of een frisse blik nodig? Talentz (onderdeel van de Careffect Groep) ondersteunt ziekenhuizen door de inzet van starters en young professionals voor opdrachten op het gebied van ICT, administratie en kwaliteit.

De Talentz hebben affiniteit met de zorg en een HBO- of WO achtergrond. Ze worden begeleid door ervaren consultants van Careffect. Op deze manier kunnen we kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u op zoek naar een vaste medewerker? De Talentz kunnen zowel op projectbasis als in een vaste functie worden ingezet. Waarvoor zou u onze Talentz zoal in kunnen zetten? Hierbij twee voorbeelden:

Controle belconsulten en screen-to-screen contact

Sinds januari 2018 zijn belconsulten en screen-to-screen consulten ter vervanging van een polikliniekbezoek een declarabele zorgactiviteit. Om deze te kunnen registreren moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zal een controlepunt worden in de handreiking 2018. Deze nieuwe zorgactiviteiten worden echter vaak ten onrechte geregistreerd, zoals wanneer alleen de voicemail is ingesproken. Onze Talentz bieden ondersteuning bij de controle van de registratie van deze zorgactiviteit.

Implementatie van een nieuw ZIS/EPD

Bij de implementatie van een nieuw ZIS/EPD komt een hoop kijken. Na de Go Live begint het eigenlijk pas. Alle gebruikers moeten leren registreren in dit nieuwe systeem. Onze Talentz bieden ondersteuning door het bemannen van een servicedesk of lopen rond als floor support om vragen van gebruikers te beantwoorden.

Kunt u wel een frisse blik of extra capaciteit gebruiken? Neem dan contact op met Nena van Koolwijk via 0612263243 of info@talent-z.nl.

Naar het overzicht

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet