Chipsoft HiX gebruikerstraining

Eén van de onderdelen van het opleidingsprogramma binnen de zorg is het gebruik van het ZIS/EPD (Ziekenhuis Informatie Systeem/Electronisch Patienten Dossier). Bij veel organisaties is dit onderdeel van een Centraal Introductie Programma. 

Veel ziekenhuizen maken gebruik van Chipsoft HiX, een innovatief ZIS/EPD in Nederland. HiX is een volledig geïntegreerd en gebruiksvriendelijk totaalsysteem dat patiëntgerichte behandel- en registratieprocessen optimaal ondersteunt. Daarbij sluiten alle (financiële) processen binnen één werkstroom naadloos op elkaar aan. 

Belangrijk is dat gebruikers goed opgeleid worden in het gebruik van het ZIS/EPD. Careffect verzorgt op maat gemaakte HiX opleidingen aan nieuwe medewerkers of bij implementatie van een nieuwe versie. 

Careffect verzorgt o.a. de HiX opleidingen voor het UMC Utrecht . 

Wilt u meer informatie over de HiX opleidingen die Careffect biedt?

Neem contact op met Hugo Cijsouw via 088 600 1100 of hugo.cijsouw@careffect.nl 

 

 

Het UMC Utrecht maakt gebruik van de kennis en expertise van de HIX consultants van Careffect. Een aantal keer per maand verzorgen onze consultants een HiX training aan nieuwe medewerkers die het Centraal Introductie Programma volgen binnen het UMC Utrecht. 

Wilt u meer informatie over deze dienstverlening?

Neem contact op met Hugo Cijsouw via 06-52300538

 
© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet