Interimmanager zorg

In de zorg zijn altijd goede mensen nodig. Er komen namelijk in de zorg complexe vraagstukken kijken waar u iemand voor nodig heeft die verstand van zaken heeft. U kunt er voor kiezen om hier zelf iemand voor in dienst te nemen, maar u kunt ook altijd even contact opnemen met Careffect. Ons bedrijf is sinds 2010 actief op dit gebied en is uitgegroeid tot een belangrijke partner van een groot aantal zorginstellingen. We gaan ook graag voor u aan de slag. Zoekt u een interrimmanager voor zorg? Wij gaan dan graag eens met u om tafel om te bekijken hoe wij invulling kunnen geven aan deze functie.

Een bekwame zorg interimmanager

Wij willen met ons bedrijf optimaal bijdragen aan een effectief en betaalbaar zorgstelsel. Vandaar ook dat wij ons helemaal richten op het ondersteunen van de bedrijfsvoering bij zorginstellingen. We nemen onze klanten hiermee ingewikkelde taken uit handen, zodat zij zich helemaal kunnen richten op het verlenen van zorg. We hebben mensen in dienst die deskundig zijn, die persoonlijk betrokken zijn bij uw organisatie en die zo bijdragen aan een kwaliteitsverbetering in uw zorginstelling. Wilt u bij ons een interimmanager in de zorg inschakelen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Interrimmanager voor zorg

Uw zorginstelling heeft een goede manager nodig? Iemand die weet wat er kan spelen bij een zorginstelling en die niet langdurig ingewerkt hoeft te worden? Wij hebben deze mensen in dienst. Als zorg interrimmanager zorgen wij ervoor dat uw zorginstelling weer perfect gaat draaien. We zien waar de problemen zitten en gaan aan de slag met een oplossing hiervoor. Dit uiteraard allemaal in samenspraak met u, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat uw zorginstelling nog beter gaat functioneren. In een persoonlijk gesprek met u nemen we graag de mogelijkheden door die wij u kunnen bieden.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet