Deelnemende Studieverenigingen

FBMG
De FBMG is de Faculteitsvereniging van de studie Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De vereniging is actief om de belangen van haar leden te behartigen, hen informatie en activiteiten aan te bieden en het contact tussen de leden onderling te bevorderen.
Salus
Salus is de studievereniging van de Bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De naam heeft betrekking op de Romeinse godin Salus. Zij is de godin van de welvaart, welzijn en volksgezondheid. Salus staat garant voor een leuke en leerzame invulling van je studententijd.
Business for Life
Waar komen business en science samen, bij BfL! Wij zijn een groep enthousiaste studenten van de Master Science and Business Management (SBM) van de Universiteit Utrecht, die zich actief inzetten om cohesie te creëren tussen alle jaarlagen door educatieve en gezellige activiteiten te organiseren. 
Santé

MSV Santé is de onafhankelijke studievereniging voor studenten gezondheidswetenschappen (GW) aan de Maastricht University. MSV Santé probeert op leuke manier je studie te verbreden en biedt de mogelijkheden nieuwe contacten te leggen.

Sirius

Sirius is de studievereniging voor Bestuurskunde, Gezondheidswetenschappen, European Public Administration en European Studies aan de Universiteit Twente. Sirius is opgebouwd uit drie pijlers: Onderwijs, Verdieping en Gezelligheid, en organiseert allerlei verschillende activiteiten voor haar leden.

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht