Verrichtingenthesaurus

Verrichtingenthesaurus

Diverse ziekenhuizen, waaronder de UMC’s, gebruiken CBV-codes voor het registreren van verrichtingen. Vanwege de veroudering van deze codes wordt momenteel de verrichtingenthesaurus (VT) ontwikkeld. De VT is een opgeschoonde en vernieuwde lijst met termen gebaseerd op de medische praktijk met als doel het faciliteren van eenmalige registratie voor meervoudig gebruik.

Careffect is ervaren in het uitvoeren van impactanalyses, ook op dit specifieke onderwerp. Graag vertellen wij u meer over de VT en maken we inzichtelijk wat de impact van de implementatie is. De impact is grotendeels afhankelijk van uw huidige situatie. Wij maken een impactanalyse, leiden zorgverleners op en bieden alle kennis en ondersteuning die nodig is bij implementatie van de verrichtingenthesaurus.

Neem contact op

'Lorum ipsum'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


Naar de casus