Zelfonderzoek

Zelfonderzoek

Het zelfonderzoek, ook wel de handreiking of rechtmatigheidscontroles genoemd, zien wij niet als een jaarlijks terugkerende verplichting, maar als een kans op vooruitgang. Het correct opstellen en uitvoeren van controles beïnvloedt de financiële impact van het zelfonderzoek. Het rechtmatigheidsonderzoek is een proces met een veelvoud aan regels en een inspannend controleprogramma.
 
Careffect voorziet zorginstellingen van advies en helpt bij uitvoering en controle. Wij ondersteunen in een of meerdere fases van het proces en bieden hulp bij zorgvuldige correcties. Daarnaast buigen wij de door controles aangetoonde fouten in het registratieproces om naar structurele verbeteringen. Zo leidt het analyseren van de uitkomsten tot de gewenste vooruitgang.

Goed geregeld via Careffect, neem contact op met Jeroen Gerrits via jeroen.gerrits@careffect.nl


Neem contact op

'Zelfonderzoek'

Voor verschillende ziekenhuizen in Nederland zijn wij betrokken bij het uitvoeren van het jaarlijkse Zelfonderzoek. Wij ondersteunen ziekenhuizen als projectmedewerker, projectleider, of als adviseur ten aanzien van de uitkomsten van het zelfonderzoek. Met een gedegen kennis van DBC-systematiek en jaren ervaring met de methodiek van het zelfonderzoek zorgen wij voor een snelle, accurate en gedegen afronding. Ook gesprekken met de verzekeraars of accountant voeren wij graag met u samen.


Naar de casus

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht