E-learning

DBC e-learning

Idealiter beschikken eindgebruikers altijd over actuele kennis van de DBC-systematiek. Een e-learning is een interactief middel om kennis van wet- en regelgeving rondom de DBC systematiek eigen te maken en actueel te houden.  Als eindgebruikers bijgeschoold moeten worden, volgen ze een snelle e-learning module op een geschikt moment waar ze maar willen. Door de e-learning te koppelen aan bestaande leeromgevingen kunnen resultaten worden gemonitord.

Careffect heeft zowel generieke als specialisme specifieke modules ontwikkeld in de DBC e-learning. Hiermee krijgen eindgebruikers handvatten voor een correcte registratie. Natuurlijk spelen wij flexibel in op de behoeften van uw organisatie. Als er onvoldoende capaciteit is, kunnen onze consultants de implementatie begeleiden. Ook faciliteren wij indien gewenst de e-learning in combinatie met klassikale bijscholing.

Goed opgeleid via Careffect, neem contact op met Nena van Koolwijk

Het cursusaanbod bestaat uit een groot aantal generieke en specialisme specifieke modules.

De e-learningmodules zijn ontwikkeld door Careffect en The Competence Group, in samenwerking met het Erasmus MC en het VUmc. Het cursusaanbod bestaat uit een groot aantal generieke en specialisme specifieke modules. De modules worden regelmatig geactualiseerd en uitgebreid. Om de theorie goed te kunnen toepassen in de praktijk wordt gebruikgemaakt van casuïstiek en animaties. Of u nu werkt als behandelaar, (poli)kliniekmedewerker of op de zorgadministratie: voor iedere rol zijn de e-learningmodules toepasbaar.

Naar de casus

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht