Implementatie

Implementatie

Door verschillende ontwikkelingen kan het vastleggen van informatie binnen het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) veranderen. Voorbeelden van zulke ontwikkelingen zijn de implementatie van een nieuw ZIS, een update van een verouderd systeem of het koppelen van applicaties. Bij een dergelijk traject is het belangrijk dat er schakels worden gevormd tussen de eindgebruikers, de werk- en aspectgroepen, het programma management en de EPD leverancier.

Careffect begeleidt zorginstellingen bij de implementaties en updates van het EPD en ZIS. De inrichting van de systemen snijden wij uiteraard toe op de specifieke werkprocessen en bijzonderheden van uw organisatie. Naast het leveren van domeinleiders en werkgroepbegeleiders bieden wij ook in opvolgende projectfasen ondersteuning. Met een goede inrichting aan de bron loopt de zorgregistratie gesmeerd.

Goed ingericht via Careffect, neem contact op met Carolien Schutgens-Herraets.

'Schakel tussen de leverancier en de werkgroep'

Het gaat er uiteindelijk om de vertaalslag te maken van het werkproces in de praktijk naar de inrichting van het systeem. In het Maxima Medisch Centrum hebben we ons als werkgroepbegeleiders gebogen over de domeinen ‘medische dossiers’, ‘zorglogistiek’ en ‘samenwerken en organisatie’.


Naar de casus

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht