EPD Opleidingstraject

EPD-opleidingstraject

Omdat het opleiden van uw medewerkers essentieel is bij de overgang naar een nieuw of vernieuwd elektronisch patiëntendossier (EPD), is een deskundige en ervaren opleidingspartner gewenst. Een gedegen opleiding van de eindgebruikers levert de best mogelijke zorgregistratie op. Zo wordt de patiëntveiligheid en efficiëntie in uw registratie- en werkprocessen geborgd, en worden fouten geminimaliseerd.

Careffect is ervaren in het opleiden van grote groepen eindgebruikers binnen ziekenhuizen. Een specifiek op uw instelling toegespitste opleiding begint uiteraard met een persoonlijk betrokken, deskundig en duidelijk advies van onze consultants. In combinatie met onze praktijkervaring en kennis van informatiesystemen brengen wij het proces in kaart en realiseren de implementatie op een doeltreffende manier. Wij bieden complete ondersteuning van begin tot einde: van projectleiding en coördinatie tot trainers, opleidingsplan en lesmateriaal.

Goed opgeleid via Careffect, neem contact op met Careffect

‘Het opleiden van een groot academisch ziekenhuis’

Eén van de doelen van het UMC Utrecht betreffende het nieuwe EPD, is dat alle medewerkers optimaal en veilig kunnen werken in het EPD door juist en tijdig informatie te kunnen registreren en te raadplegen. Kennis van het nieuwe EPD speelt hierin de hoofdrol. Careffect heeft in het UMCU bijgedragen aan het opleiden van behandelaren, verpleegkundigen, poli- en kliniekmedewerkers, raadplegers en onderzoekers.


Naar de casus

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht