Team

Onze mensen

Onze medewerkers zijn het fundament voor de successen die worden behaald. Zij maken het verschil en dat stralen ze uit. Het zijn enthousiaste professionals die hun individuele expertise toepassen om tot concrete resultaten te komen. Zij hebben de benodigde kennis met betrekking tot wetten, regels, administratie, registratie en declaratie binnen de zorgsector. Onze medewerkers zijn echte aanpakkers en houden van uitdagingen. Dat zit in onze genen. Onze filosofie is dat medewerkers beter presteren als zij de ruimte voelen voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. 

De consultants

Arnold Vreeker

Senior Consultant

Carolien Herraets

Senior Consultant

Marlot van 't Hof

Consultant

Lotte van der Hout

Consultant

Lisette van Genderen

Mijn naam is Lisette en als consultant ben ik enthousiast, analytisch scherp en betrokken. Het beste halen uit wat organisaties en zorgprofessionals willen geeft mij energie!

Lisette van Genderen

Consultant

Yvon Heijmans

Consultant

Michael van Ham

Mijn naam is Michael. Ik ben geïnteresseerd in het verbeteren van kwaliteit in de zorg en de steeds veranderende wet- en regelgeving daarbinnen. Mensen omschrijven mij als nauwkeurig, leergierig en enthousiast.

Michael van Ham

Consultant

Ralf van den Ouweland

Consultant

Renske Veldhuizen

Consultant

Jeroen Gerrits

Consultant

Nena van Koolwijk

Consultant / Accountmanager

Anniek Akerboom

Consultant

Laura Agterberg

Mijn naam is Laura. Een spilfiguur zijn in deze dynamische omgeving en adviesprojecten tot een goed einde brengen geeft mij energie. Zo kunnen zorgprofessionals zich richten op waar het in de zorg écht om draait: de patiënt.

Laura Agterberg

Consultant

Wilke Weerheim

Consultant

Jij?

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij onze vacatures.

Jij?

Consultant

Het management

Hugo Cijsouw

Mijn doelstelling als ondernemer in de zorgsector is om tóch die oplossing te bieden voor de bijna onmogelijke uitdagingen waar de zorginstelling mee worstelt. Ik ben een ras-optimist pur sang.

Hugo Cijsouw

Directeur

Arlette Vankan

Mijn specialiteit is mensen helpen zichzelf te ontwikkelen in de functie. Ik zorg voor focus op de klantbehoefte, verbinding, help consultants het beste uit zichzelf te halen, met betere teamresultaten & kwalitatieve dienstverlening als uitkomsten.

Arlette Vankan

Teamleider

Mirjam Bos

Mijn naam is Mirjam en als Office Manager ondersteun ik het management, houd ik mij bezig met de (financiële) administratie en verricht ik diverse HR werkzaamheden.

Mirjam Bos

Office Manager