Team

Onze mensen

Onze medewerkers zijn het fundament voor de successen die worden behaald. Zij maken het verschil en dat stralen ze uit. Het zijn enthousiaste professionals die hun individuele expertise toepassen om tot concrete resultaten te komen. Zij hebben de benodigde kennis met betrekking tot wetten, regels, administratie, registratie en declaratie binnen de zorgsector. Onze medewerkers zijn echte aanpakkers en houden van uitdagingen. Dat zit in onze genen. Onze filosofie is dat medewerkers beter presteren als zij de ruimte voelen voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. 

Ons Team

Isabel Kramer

Senior Consultant

Carolien Schutgens-Herraets

Senior Consultant

Wilke Weerheim

Consultant

Nena van Koolwijk

Consultant / Accountmanager

Linda van Aalten

Consultant

Elisa Timmer-Voets

Consultant

Jij?

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij onze vacatures.

Jij?

Consultant

Mirjam Bos

Mijn naam is Mirjam en als Office Manager ondersteun ik het management, houd ik mij bezig met de (financiële) administratie en verricht ik diverse HR werkzaamheden.

Mirjam Bos

Office Manager

Hugo Cijsouw

Mijn doelstelling als ondernemer in de zorgsector is om tóch die oplossing te bieden voor de bijna onmogelijke uitdagingen waar de zorginstelling mee worstelt. Ik ben een ras-optimist pur sang.

Hugo Cijsouw

Directeur

Ernst Jan Suyderhoud

Ernst-Jan Suyderhoud

Partner & Interim-Manager

Arlette Vankan

Mijn specialiteit is mensen helpen zichzelf te ontwikkelen in de functie. Ik zorg voor focus op de klantbehoefte, verbinding, help consultants het beste uit zichzelf te halen, met betere teamresultaten & kwalitatieve dienstverlening als uitkomsten.

Arlette Vankan

Teamleider

Contactgegevens

088 600 1100
3511 MJ Utrecht