Zorgregistratie

Zorgregistratie

Het juist, tijdig en volledig registreren is een uitdaging voor veel ziekenhuizen. Dit komt mede door de veranderende wet- en regelgeving. Ook is het zorgadministratie proces complex: van bronregistratie tot prijsafspraken met verzekeraars. Careffect is kennispartner van veel ziekenhuizen voor het verbeteren van het registratieproces.

Careffect brengt de huidige situatie in kaart (Quickscan), voert analyses uit en helpt door middel van de bevindingen de organisatieprocessen te verbeteren. Daarnaast beschikken wij over een DBC e-learning waarmee op efficiënte wijze het kennisniveau van de eindgebruiker omhoog wordt gebracht. Careffect beschikt over brede ervaring op het gebied van zorgregistratie en realiseert adequate oplossingen voor registratieproblemen.

Neem vrijblijvend contact op met Isabel Kramer. Careffect maakt graag kennis met u.

PROJECTMANAGEMENT

Correcte en volledige bronregistratie is van groot belang voor juiste zorgregistratie. De rol van bijvoorbeeld de medisch specialist is in het registratieproces essentieel voor het maken van juiste afspraken met de zorgverzekeraars (prijs, volume), rechtmatig declareren en het gezond houden van uw instelling. Careffect kan u helpen in het verbeteren van de bronregistratie.

CONSULTANCY

Wilt u meer inzicht in het zorgregistratie- en declaratie proces van uw instelling? Careffect kan u helpen met het uitvoeren van een QuickScan. U krijgt inzicht in het zorgregistratieproces en risicogebieden worden in kaart gebracht. Daarnaast kan Careffect ondersteuning bieden op de Zorgadministratie; hulp bij uitvoeren van correcties in wachtlijsten en uitvallijsten en hulp bij het uitvoeren en verwerken van het zelfonderzoek.

OPLEIDINGEN

Careffect biedt verschillende e-learnings aan om uw medewerkers te helpen in het correct, tijdig en volledig registreren van de geleverde zorg. Daarnaast bieden wij een sneltraining DBC-systematiek met daarin de basiskennis op het gebied van zorgregistratie. Ook een intensiever opleidingstraject bij bijvoorbeeld fusies of ZIS-implementaties behoort tot onze dienstverlening.

Contactgegevens

088 600 1100
info@careffect.nl
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht