Horizontaal toezicht ziekenhuis

U heeft met uw ziekenhuis te maken met zorgverzekeraars. Het is dan belangrijk om een zo goed mogelijke band te hebben met de verzekeraars waar u mee te maken krijgt. Hiervoor is het horizontaal toezicht in het leven geroepen. Hierbij zorgen zorgaanbieders en zorgverzekeraars samen voor een juiste besteding van zorguitgaven. Het is daarbij dan ook zaak dat er invulling wordt gegeven aan de maatschappelijke verantwoording voor deze uitgaven. Voor advies op het gebied van horizontaal toezicht en ziekenhuis raden wij u aan om eens contact op te nemen met Careffect. Wij hebben veel ervaring en kennis op dit gebied en zorgen er graag voor dat u straks helemaal op de hoogte bent van wat horizontaal toezicht voor ziekenhuizen precies inhoudt.

In uw ziekenhuis horizontaal toezicht uitvoeren

Careffect is een bedrijf dat een duidelijk doel heeft: het aanbieden van goede en betaalbare zorg voor iedereen. We proberen dit te realiseren door organisaties in de zorg te helpen hun bedrijfsvoering zo efficient mogelijk uit te laten voeren. Doordat wij belangrijke organiserende taken overnemen, kunnen de instellingen zich richten op hun eigen primaire functie, het aanbieden van zorg! We hebben consultants in dienst die alles weten over de zorgmarkt, inclusief de problematiek die daar heerst. Horizontaal toezicht voor ziekenhuizen hoort hier ook bij.

Met horizontaal toezicht uw ziekenhuis ondersteunen

Horizontaal toezicht is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van een ziekenhuis. U zorgt er zo voor dat er duidelijkheid is over de besteding van gelden van zorgverzekeraars. Wij helpen u graag om alles op dit gebied duidelijk op een rijtje te krijgen. Careffect is ontstaan als bedrijf dat ziekenhuizen helpt bij de zorgadministratie, maar is inmiddels ook uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van consultancy en belangrijke zaken als horizontaal toezicht. We zetten onze mensen ook graag in voor uw ziekenhuis.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet