Horizontaal toezicht

Horizontaal toezicht is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van een zorginstelling. Met horizontaal toezicht zorgt een zorginstelling er samen met een zorgverzekeraar voor dat zorguitgaven op een juiste manier worden besteed. Er wordt dan ook gezamenlijk invulling gegeven aan maatschappelijke verantwoording met betrekking tot deze uitgaven. Bent u leidinggevende over een zorginstelling en bent u op zoek naar advies voor horizontaal toezicht? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Careffect. Ons bureau is namelijk gespecialiseerd in alle vraagstukken waar een zorginstelling bij de bedrijfsvoering mee te maken kan krijgen.

Advies over horizontaal toezicht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat consultancy over horizontaal toezicht kan bieden? We hebben bij Careffect experts op dit gebied in dienst, die graag bij u aan de slag gaan om alles op het gebied van horizontaal toezicht zo goed mogelijk te regelen. Naast advies over horizontaal toezicht zijn wij op nog vele andere gebieden in te schakelen. Zo helpen wij zorginstellingen met het zo effectief mogelijk inrichten van hun administratie, alsmede het zo effectief mogelijk uitvoeren van zorgfacturatie. Consultancy over horizontaal toezicht is slechts een van onze vele taken waarbij wij u kunnen ondersteunen.

Meer weten over Careffect?

Bent u op zoek naar consultancy over horizontaal toezicht, van een bedrijf dat veel ervaring heeft op dit gebied? Dan raden wij u aan om hiervoor vandaag nog contact op te nemen met Careffect. Bij ons bedrijf werken mensen die graag voor u aan de slag gaan. Het is onze missie om bij te dragen aan een zorgstelsel dat niet alleen kwalitatief en betaalbaar is, maar ook nog eens effectief. We zorgen ervoor dat de bedrijfsvoering in zorginstellingen optimaal functioneert, zodat organisaties in de zorg zich geheel kunnen richten op hun eigen primaire processen. Advies over horizontaal toezicht is een van onze diensten die wij u aan kunnen bieden.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet