Hix ziekenhuis

Als ziekenhuis heeft u de plicht om de gegevens van uw patienten in hun Elektronisch Patient Dossier te zetten. Hier heeft u goede software voor nodig, waarmee u deze gegevens op betrouwbare wijze kunt delen met anderen. Bij Careffect helpen we u graag met het maken van de keuze voor de beste software, met de implementatie hiervan en met het gebruiken van de software. Zo raden wij u aan om Chipshoft HIX voor ziekenhuis of zorginstelling te gebruiken. Met deze software kunt u er op rekenen dat de gegevens eenvoudig in te voeren zijn en dat deze goed worden gedeeld.

HIX voor ziekenhuizen

Er zijn altijd ontwikkelingen waardoor het vastleggen van software binnen een EPD opeens anders kan zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er een nieuw Ziekenhuisinformatiesysteem wordt geimplementeerd, of dat een verouderd systeem een update krijgt. Het is dan belangrijk dat u goed op de hoogte blijft van wat voor implicaties die voor uw eigen instelling heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent als uw ziekenhuis HIX moet bijwerken, of als er andere veranderingen zijn opgetreden. Als consultancy bureau hebben wij veel ervaring met het werken met EPD's. De implementatie van HIX in ziekenhuis is iets wat wij graag voor u verzorgen.

Meer weten over HIX en EPD?

Als u meer wilt weten over HIX voor ziekenhuizen, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. We staan klaar om u alle informatie te geven die nodig is om goed met een EPS aan de slag te kunnen gaan. Maar we kunnen bij Careffect nog meer voor u betekenen. Zo is ons bedrijf ook in te schakelen voor uw bedrijfsadministratie, of voor advies over projecten en andere vormen van consultancy. Maak eens een afspraak met ons om de mogelijkheden met ons door te nemen op dit gebied.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet