Hix standaard content

Bent u voor uw ziekenhuis bezig met de implementatie van uw EPD? Dat is het goed om hiervoor eens alle mogelijkheden te bekijken. Zo is het, als u HIX gebruikt, bijvoorbeeld mogelijk om hiervoor standaard content te gebruiken. Met HIX standaard content heeft u een gestandaardiseerde EPD inhoud tot uw beschikking. Deze is altijd up-to-date en vernieuwt op de momenten dat dit nodig is. U zorgt er zo voor dat uw ziekenhuis automatisch meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ziekenhuis ICT. Bij Careffect staan we klaar om u te helpen bij het gebruik van HIX standaard teksten.

Standaard content voor HIX

Bij Careffect zijn we ermee begaan dat de zorg in Nederland zo efficient en betaalbaar mogelijk geleverd kan worden. We proberen hier met onze diensten zelf een steentje aan bij te dragen. We geven ziekenhuizen en andere zorginstellingen advies op allerlei gebieden die belangrijk zijn. Zo ook het up to date houden van het EPD, wat met de standaard content van HIX een stuk makkelijker is geworden. Deze standaard content is eigenlijk te omschrijven als zijnde alle gewenste inhoud voor een optimaal EPD. We hebben het dan bijvoorbeeld over vastleggingsmogelijkheden, complete order-workflows, vragenlijsten, scorelijsten en meer.

Een compleet EPD bijhouden

HIX standaard teksten zijn een perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw EPD altijd up-to-date blijft. We raden u dan ook aan om hier eens contact over op te nemen met ons als u meer wilt weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen. We staan ook klaar voor advies en consultancy op andere gebieden die voor uw instelling relevant zijn. We kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw administratie en facturering op effectieve wijze worden uitgevoerd.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet