Hix implementatie

Als u bezig bent met de implementatie van een nieuw EPD voor uw ziekenhuis of zorginstelling, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Careffect. Bij ons vindt u specialisten op het gebied van de beste software om een EPD mee bij te houden. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met een HIX implementatie. Dit is software die zeer gebruiksvriendelijk is en waarmee u er op kunt rekenen dat alle gegevens op betrouwbare wijze worden ingevoerd en gedeeld. Wij zorgen voor een Chipsoft HIX implementatie waar u direct mee aan de slag kunt gaan.

Aan de slag met een implementatie van HIX

Het is belangrijk om de beste software te gebruiken als hier belangrijke informatie mee moet worden gedeeld. HIX is software die een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Zo kan de software dusdanig worden ingesteld dat updates automatisch worden toegevoegd. Zo zorgt u ervoor dat uw software altijd up-to-date is en dat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van EPD zonder problemen kunnen worden gebruikt. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden van HIX en hoe wij deze allemaal voor u ontsluiten.

Meer weten over een implementatie van HIX?

Bij Careffect zitten we altijd klaar om u te helpen met de implementatie van HIX. Een Chipsoft HIX implementatie is een goede manier om ervoor te zorgen dat u straks met uw ziekenhuis een goed werkend EPD klaar heeft staan. Een EPD dat daarbij ook nog eens eenvoudig is in het gebruik. We kunnen u ook helpen op andere gebieden. U kunt daarbij onder andere denken aan de administratie van uw ziekenhuis, het opzetten van projecten en het adviseren over het leidinggevende proces. We horen dan ook graag van u als u vragen heeft.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet