Dbc adviseur

U bent voor uw ziekenhuis of zorginstelling op zoek naar een goede DBC adviseur? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Careffect. Bij ons bedrijf heeft u namelijk te maken met mensen die verstand van zaken hebben op het gebied van alles wat maar met zorg te maken kan hebben. Een adviseur op DBC gebied helpt u met het doorgronden van de uitvoerige DBC systematiek. Maar wij staan ook klaar als consultant op andere gebieden die met administratie, facturering en bedrijfsvoering te maken hebben. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Aan de slag met een DBC adviseur

Het is voor ons bedrijf belangrijk om u te helpen uw zorginstelling zo efficient mogelijk te laten draaien. We hebben ons bedrijf in 2010 opgezet om ziekenhuizen te helpen met hun zorgadministratie. Ziekenhuizen hebben hier een enorme behoefte aan hebben we wel gemerkt. Er is onder andere veel vraag naar mensen die de DBC systematiek goed hebben doorgrond. Met een gedegen kennis van DBC is het namelijk mogelijk om de zorgregistratie zoveel mogelijk te verbeteren.

Vragen aan de DBC adviseur?

Careffect is een belangrijke partner voor ziekenhuizen. Dit komt onder andere doordat wij als geen ander begrijpen wat er op het gebied van een administratie bij een ziekenhuis komt kijken. Het is ook wel nodig om een partner te hebben op dit gebied, aangezien de wet- en regelgeving constant blijft veranderen. Onze consultants zijn inventief en nemen ook het initiatief. Ze signaleren problemen en komen dan met suggesties om hier een einde aan te maken. Meer weten over ons bedrijf en samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet