Consultant zorg

Bent u op zoek naar een consultant in de zorg die u kan helpen met alle vraagstukken waar een zorginstelling mee te maken heeft? Het moge duidelijk zijn dat het soms niet makkelijk is om alles bij te houden. De wetgeving verandert continue en er komt veel werk op zorginstellingen af. Als u hierbij een consultant voor de zorg in wil schakelen, dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Careffect. We hebben consultants in dienst die graag met u aan de slag gaan. Ambitieuze consultants vooral, die initiatief tonen en nieuwe ideeen aandragen als deze van pas komen bij uw instelling.

Op zoek naar een consultant in de zorg?

Bij Careffect bent u aan het juiste adres voor consultants met verstand van zaken. Wij moedigen onze consultants aan om problemen binnen een organisatie te identificeren, een oplossing te bedenken en deze aan te dragen. Ons bedrijf is begonnen als partner op het gebied van de zorgadministratie. Zorgregistratie is echter iets wat verder gaat dan alleen maar het registreren van gegevens. Het is grensoverschrijdend en vergt een goede inrichting van werkprocessen en zorgpaden. Hier kunt u ons ook voor inschakelen.

Aan de slag met een zorg consultant

Wij hebben een missie om onze bijdrage te leveren aan een optimaal zorgstelsel. We ontplooien activiteiten waarmee we de effectiviteit van organisaties in de zorgsector helemaal perfect kunnen laten functioneren. We willen er op deze manier voor zorgen dat de mensen bij de zorginstellingen zich helemaal kunnen richten op hun primaire processen, waarbij ze organisatorische en administratieve zaken aan ons over kunnen laten. Meer weten? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We helpen u graag met het zo goed mogelijk uitvoeren van alles op het gebied van de zorgadministratie.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet