Chipsoft hix

Het is voor een ziekenhuis verplicht om patientgegevens inzichtelijk te maken. Dit zogeheten Elektronisch Patient Dossier is een manier voor diverse instellingen om de gegevens van een persoon direct in te kunnen zien en te kunnen delen met elkaar. Daar komt ook nog eens bij dat het ook voor patienten mogelijk moet worden om hun gegevens in te kunnen zien. Om dit voor een ziekenhuis of andere zorginstelling allemaal overzichtelijk te houden, is het belangrijk om hier goede software voor in huis te hebben. Bij Careffect helpen we u graag met advies over Chipsoft HIX, gebruiksvriendelijke software die hiervoor ingezet kan worden.

Advies over Chipsoft HIX

Voor consultancy over Chipsoft HIX raden we u aan om eens contact met Careffect op te nemen. We hebben ons bedrijf in 2010 opgezet om zorginstellingen te helpen met hun administratie. We merkten dat er een grote vraag was naar goede administratieve hulp en wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld op dit gebied. Zo hebben wij ons bekwaamd op het gebied van alles wat met Chipsoft HIX te maken heeft. We adviseren u hoe de software het beste ingezet kan worden en hoe u ervoor zorgt dat deze software ook perfect blijft werken.

Consultancy voor Chipsoft HIX

Chipsoft HIX is een EPD die gebruiksvriendelijk is en waar u op kunt vertrouwen. Gegevens die worden ingevoerd in deze software zijn meteen in te zien door anderen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u voldoet aan uw plicht op het gebied van gegevensregistratie. Gebruikt u deze software al en heeft u advies nodig over het gebruik? Of overweegt u deze software te gaan gebruiken en wilt u graag eens in gesprek met een expert die u kan adviseren op het gebied van EPD's? We staan bij Careffect altijd klaar om u hier zo goed mogelijk mee te helpen.

Neem contact op

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers met kennis van zorg zijn úw partners voor geslaagde projecten.

Lees verder

Consultancy

Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening.

Lees verder

Opleidingen

Aantoonbaar vakbekwaam in zorgadministratie, dat is uw én onze doelstelling.

Lees verder

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet