Het opleiden van een groot academisch ziekenhuis

Eén van de doelen van het UMC Utrecht betreffende het nieuwe EPD, is dat alle medewerkers optimaal en veilig kunnen werken in het EPD door juist en tijdig informatie te kunnen registreren en te raadplegen. Kennis van het nieuwe EPD speelt hierin de hoofdrol. Careffect heeft in het UMCU bijgedragen aan het opleiden van behandelaren, verpleegkundigen, (poli)kliniekmedewerkers, onderzoekers en andere medewerkers die gebruik maken van het EPD. Hiervoor hebben we inhoudelijke lesplannen opgesteld en klassikale trainingen gegeven.

Tijdens een klassikale training krijgen cursisten uitleg en kunnen zij onder begeleiding oefenen met het onderdeel van het EPD dat zij gebruiken tijdens hun werkzaamheden. De oefeningen zijn gebaseerd op de dagelijkse werkzaamheden, en sluiten nauw aan bij de praktijk. Na afloop van een training worden tips meegegeven om snel en effectief met het EPD te kunnen werken. Het lesmateriaal en extra oefeningen worden meegegeven aan de cursisten, zodat zij voor de live-gang in een speciale omgeving het werkproces nog verder kunnen oefenen.

Careffect heeft tijdens en na de live-gang van het EPD eindgebruikers ondersteund middels floor support en nascholingsklassen. Ook nu verzorgen wij periodiek trainingen voor nieuwe medewerkers. Zo kunnen alle medewerkers van het UMC Utrecht optimaal, veilig en snel werken in het nieuwe EPD.

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet