Bedrijfsvoering

Careffect Interim-Management richt zich op het verbeteren van de bedrijfsvoering in zorginstellingen door de optimalisatie van management informatie, het geven van managementadvies en het inzetten van interim-managers. Met de inzet van Agile (thougth-)Leadership willen wij bijdragen aan het versnellen van innovaties in de zorg ten behoeve van het verhogen van de customer impact.

Wij vinden dat de visie op data-management in ziekenhuizen aan verandering toe is. De huidige inrichting van planning & control (F&C, P&C) voldoet nog nauwelijks aan de behoefte van de eindgebruiker. Dat wil dus zeggen: niet vaste cyclische rapportages, maar wisselende parameters op het moment dat deze nodig zijn voor de actuele besluitvorming. Daarnaast moet ook de richting van de stroom anders. Niet standaard ‘naar boven’ maar juist ‘naar beneden’. Naar de groep (workforce) die data (lees: informatie) nodig heeft voor het bijsturen van het dagelijkse proces.

Bent u ook toe aan een nieuwe inrichting van de informatiestroom? En wilt u af van het mantra “data rich, but information poor”?

© 2020 Careffect. Alle rechten voorbehouden. Website door De Geus Internet